Om sajten

Målet med den här sidan är att det egentligen inte ska finnas något mål. Vi vill inte rikta in oss på ett enda ämne – vill vill skriva om allt och där vi vänder och vrider på olika ämnen i syfte att skapa lite nya infallsvinklar. Varje text ska vara en överraskning för dig som läsare.

Detta ska emellertid inte innebära att det blir flamsigt. Nej, tonen ska vara seriös, texterna ska vara baserade på fakta och innehållet ska vara skapat för att väcka tankar. När det krävs. I andra lägen kan en mer lättsam ton vara på sin plats och där mer allmänna tankar om något ämne presenteras för dig. Vi kommer att skriva om vardagen, vi kommer att skriva om fest och vi kommer inte att backa undan för vare sig det seriösa och tunga eller för den mer lättsamma i livet.

Hur ska man tänka med hemstädning? Hur ska man träna sin kropp för att öka muskulaturen? Vilken kost fungerar för dig – och vilken mat är bra för dina tänder? Kan man ta sig igenom en skilsmässa utan att få ärr för livet och hur hanterar man en sådan om man har barn? Vi ska titta närmare på exempelvis sådana saker.

Vi kommer även att skriva om renoveringar och om inredning och design. Vi vet att det finns en stor efterfrågan om kunskap och om tips inom dessa områden och vi ska göra vårt bästa för att mätta den hungern. Utöver detta kommer vi även att skriva om mäklare och om bostäder i allmänhet. Där kommer även en del juridik att blandas in. Behöver vi fortsätta? Vi ska skriva om allt mellan himmel och jord. Välkommen!