Mäklare i Sollentuna – för en lyckad försäljning 

Är det dags att sälja din bostad? En mäklare i Sollentuna gör hela affären tryggare. De är med från start, till att nycklarna lämnas över till de nya ägarna.

Det är ingen dans på rosor att sälja en bostad. För att få bostaden att synas och bli attraktiv, är det en del saker som behövs. För den vanliga människan kan det vara väldigt svårt, men det är därför vi har mäklare som vi kan vända oss till. De vet hur de på bästa sätt visar upp en bostad och genomför en lyckad försäljning. 

När en bostad ska säljas, så är det viktigt att allting blir rätt. Säljaren vill få ut så mycket som möjligt av bostaden och ingen vill få problem efter att den är såld. Den som väljer att anlita en mäklare är den som har störst chans att lyckas. Trots att man betalar för tjänsten, lönar det sig väldigt mycket. 

Mäklaren har redan ett register med eventuella köpare som letar efter bostad i ett visst område. Det gör att de når ut till rätt personer snabbare, som i sin tur kan leda till en snabbare försäljning av bostaden och att man lyckas få ut det säljaren har begärt eller mer. 

Hur mycket gör en mäklare?

Inför en försäljning är det mycket att tänka på. Det är inte bara att ta några bilder och skriva en kort text, det är mer än så. Det ska skrivas en bra annons om bostaden, där vartenda rum beskrivs. Därefter ska det även stå något om området där bostaden finns. Detta för att veta vem den kan passa. 

Bilder ska tas och inte hur som helst. De ska tas på ett bra sätt så det ser inbjudande och trevligt ut för spekulanter. Inför fotograferingen kan det även behöva göras lite trevligt för bildernas skull. Allt detta är sånt en mäklare kan hjälpa en med. 

Första steget är att kontakta en mäklare i Sollentuna. Då kan de ge dig en kostnadsfri värdering av bostaden. Om du sen går vidare med dem, är hela processen igång. De är med från att skriva annonser, till att lämna över nycklarna.