Med Axema får du ett nyckelfritt passersystem

Trygghet och säkerhet är viktig i ditt hem, företag, och offentliga lokaler. Att installera ett passersystem ger trygghet. Med ett Axema passersystem får du ett system med många finesser.

Oavsett om du befinner dig i ditt hem, ett företag eller i en offentlig lokal är säkerheten viktig. Du vill kunna känna dig trygg med att ingen obehörig kan komma in i en fastighet eller lokal. Det går att att hålla obehöriga borta med låsta dörrar som kräver den traditionella dörrnyckeln för att öppna dörren. Men det finns en mycket smartare lösning som ger en nyckelfri vardag. Nackdelen med nycklar är att de lätt kan tappas bort och hamna i orätta händer. Det kan innebära tidskrävande och kostsamma låsbyten. Om du istället installerar ett axema passersystem används passerbrickor som går att stänga av om de tappas bort. Systemet går snabbt att installera och är enkelt att använda.

Vill du ha ett passersystem med smarta funktioner – satsa på Axema

Ett passersystem till en hyresfastighet, bostadsrättsförening, kontorslokal med mera, ska var både säkert och enkelt att använda. Axema passersystem går att integrera med ditt inbrottslarm om du önskar det. Systemet har effektiva styrningsfunktioner som ger god hjälp till synskadade, hörselskadade och funktionsnedsatta. Det är viktigt att det är lätt att använda passersystemet även om din syn eller hörsel är nedsatt. Några av delarna som ingår i det elektroniska systemet Axema Vaka är bland annat: passersystem, porttelefon, larmstyrning och fastighetsboxar. Om du vill ha ett modernt, tryggt och säkert passersystem väljer du Axema.